بانکی دات آی آر: افزایش تعداد افراد تحصیلکرده و دارای مدارک علمی برای کشور مزایا و معایب فراوانی به همراه داشته است . از یک سو نهاد ها و سازمان های فعال قادر خواهند بود از بین سیل جویندگان کار بهترین افراد را انتخاب کنند . از سوی دیگر در این بین برخی هم به سبب فقدان نظارت صحیح بر روند استخدام سازمان ها و نهاد های خصوصی و دولتی از شرایط موجود به بدترین شکل ممکن استفاده می کنند و شروط عجیب و بعضا غیرمنطقی می گذارند. 1. تناسب اندام: مقیاس های کمی و کیفی تعیین تناسب اندام در این موسسه چیست ؟ آیا قرار است داوطلبان آزمایش قد و وزن شوند و سپس تعیین شود که تناسب اندام دارند یا خیر؟ اصولا تناسب اندام برای تحویلدار و کارمند بانک چه لزومی دارد؟ تا چند کیلو راه داره ؟ اگر داوطلبان تعهد بدهند رژیم دکتر کرمانی را رعایت کنند راهی برای استخدام آنها وجود خواهد داشت؟ 2.وضعیت عمومی فرد معنا و مفهوم وضعیت عمومی فرد چه چیزی است؟ چه اشخاصی دارای وضعیت عمومی مناسب هستند؟ آیا وضعیت عمومی استثنا بردار هم هست؟ اگر فردی وضعیت عمومی مناسبی نداشت اما وضعیت خصوصی اش مناسب باشد شرایط استخدام را دارد؟ 3.آراستگی ظاهری این آراستگی ظاهری که این روزها در آگهی های استخدام مد شده کجا ها کاربرد دارد؟ به چه کسی آراسته می گویند؟ اگر قیمت لباس هایی که به تن می کنیم ارزان بود آراسته نیست؟ چادر آراستگی می آورد یا مانتو؟ به گزارش پانا، یکی از اساتید دانشگاه تربیت مدرس، نام امام زمان (عج) را به همراه نام خود به عنوان نویسنده پایان نامه خود معرفی کرده است. فردی با نام "محمدرضا رستمی درون کلاه" که خود را استاد دانشکده شیمی دانشگاه تربیت مدرس معرفی کرده در تاریخ 30 فروردین 1389 برابر با 19 آوریل 2011 مقاله ای با عنوان " اختصاص طیف کلی با مطالعه NMR دو بعدی PVAc-b-PMA و بلوک پلیمر PVAc-b-PMMA" منتشر کرده که در ذیل آن نام خود و نام مبارک امام زمان (عج) را به عنوان نویسندگان آن معرفی کرده است. در همین راستا سید "عباس شجاع الساداتی" در گفتگو با مهر درباره "م ر" نویسنده یک مقاله علمی نمایه شده در ISI که علاوه بر نام خود اقدام به ذکر عنوان مقدس "امام عصر (عج)" در بخش نویسندگان مقاله کرده است گفت: "وی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس نیست و در گروه شیمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس نام وی درج نشده است." رئیس دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: "وی سال گذشته از دانشگاه تربیت مدرس اخراج شده و به دلیل اینکه شایستگی لازم را نداشته حکمش لغو شده است."
به گزارش «تابناک»، اهم موضوعات مطرح از سوی عباس جعفری دولتآبادی به شرح زیر است:
درباره آخرین نتیجه پرونده کودکآزاری
ـــ در یکی از بندهای مربوط به قانون کودکآزاری آمده که یکسری از مراکز، وظایفی بر عهده دارند که اگر آنها را انجام ندهند، متهم هستند و تحت پیگرد قرار میگیرند. بنا بر پیگیریهای انجام شده از مسئولان بهزیستی پرسیدیم و برخی از آنها را فرا خواندیم. البته این بخش از پرونده به همراه دیگر بخشها به دادگاه فرستاده خواهد شد؛ تا دوشنبه آخرین تحقیقات در این زمینه انجام و با صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه فرستاده میشود.
درباره رها شدن سه بیمار در اطراف تهران
ـــ خبرنگاری گفت، یکی از مسئولان مدعی شده که رها کردن سه بیمار پیرامون تهران درست نیست که دادستان پاسخ داد: یکی از فرضهای اولیه این بود که برخی آمدهاند و بزرگنمایی کردهاند؛ اما تاکنون در این باره به سرنخی نرسیدیم. درباره این ادعا، تنها یک عکس بود که البته فیلمبردار و عکاس نیز شناسایی شدهاند و تحقیقات از آنها آغاز شده است. آنها مدعی شدهاند که در مقام خبرنگار افتخاری، اقدام به تهیه این عکس کردهاند. تاکنون در این زمینه، ده نفر دستگیر شده که همگی اقرار و اعتراف کرده که این کار را انجام داده و کارهای خود را به مسئولان بالا منتسب کردهاند.
ـــ ما بار دیگر به مسئولان تأکید میکنیم از اظهارنظرهای بیهوده خودداری کنند. تحقیقات ما ادامه خواهد داشت و اگر درباره فردی که آنها اعلام کردند، به نتیجه برسیم، افراد را تحت تعقیب قرار خواهیم داد.
درباره شکایت خصوصی وزارت بهداشت
ـــ خبرنگاری با اشاره به اینکه مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند، در این زمینه خود شاکی خصوصی هستند، پرسید: آیا شکایتی از ناحیه آنها مطرح شده یا خیر؟
جعفری دولتآبادی گفت: روزهای نخست، آنها طرح شکایت کردند؛ اما شکایت آنها رافع مسئولیتشان نیست؛ اینها از عواملی که خودسر نامیدهاند، اعلام شکایت کرده و باز هم تأکید میکنم، شکایت آنها رافع مسئولیتشان نیست. البته سرنخهای ما درباره اینکه این کار برای تخریب دستگاهی رخ داده، کافی نیست و اگر مسئولان در این رابطه ادلهای دارند، به ما ارایه کنند تا بتوان در آن زمینه کارهای بیشتری انجام دهیم.
درباره پرونده فائزه هاشمی
ـــ برای فائزه هاشمی، پرونده قضایی تشکیل شده و اتهام را نمیتوانم بگویم، ولی مصاحبهای که وی با برخی از رسانهها کرده، موجب تشکیل این پرونده شده است.
درباره ورزشکار قاتل
ـــ شب گذشته با بازپرس پرونده تماس داشتم که وی گفت: دو نفری که اکنون در بازداشتگاه هستند، قاتلان واقعی پرونده نیستند، بلکه متهمان اصلی به نامهای امیر و صادق هستند. البته پدر این افراد نیز به اتهام مواد مخدر دستگیر شده است. تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که قاتل اصلی متواری است. قتل متوجه یکی از برادران است که این فرد تا شب گذشته، خود را معرفی نکرده است. دو برادر فرد قاتل هم که در بازداشت هستند، برای انجام اقدام تأمینی صرف بازگشت متهم اصلی این افراد بازداشتند.
درباره پرونده قتل عروس شهید هاشمی
ـــ دادستان تهران درباره آخرین وضعیت پرونده قتل پسر و عروس شهید هاشمی گفت: این پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه فرستاده شده است.
درباره پرونده های دکتر سرابی و دکتر سودبخش
ـــ پرونده دکتر سرابی نیز به دیوان عالی رفته، ولی هنوز درباره پرونده دکتر سودبخش سرنخی به دست نیامده است.
درباره شکایت از مداحان
ـــ در ادامه، دادستان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگاری با بیان اینکه افرادی که از دو مداح شکایت کردهاند، خود پیش از این اظهارنظرهایی درباره پیامبران داشتهاند و آیا برای این افراد پروندهای تشکیل شده یا خیرگفت: بارها گفتهام که ما را با دستگاههای دولتی به دعوا نیندازید. ما اگر جایی احساس کنیم، جرمی شده وارد میشویم. درباره این مداحان نیز واحدهای دولتی طرح شکایت کردهاند که پرونده ارجاع نیز شده است؛ اما مدعیالعموم شکایتی نکرده؛ بنابراین، اجازه دهید دادستانی در حوزههای فکری و عقیدهای افراد راه نیابد، مگر اینکه مورد بسیار بزرگ باشد.
خبرنگار دیگری با بیان اینکه معاون حقوقی رییسجمهور در رابطه با شکایت از این مداحان اعلام کرده بود که مدعیالعموم در این زمینه وارد شده و پس از آن ریاستجمهوری طرح شکایت کرده، از دادستان تهران خواستار توضیح شد و وی گفت: دادستانی سخنگو ندارد، ما به هیچ عنوان در این مورد وارد نشدیم و تنها با همان شکایتی که مطرح شد، تشکیل پرونده صورت گرفت.
درباره جسد داخل چاه در شهرک ژاندارمری
ـــ درباره کشف جسد در اعماق یک چاه در شهرک ژاندارمری، خانمی به همراه یک فرد بیگانه این فرد را به درون چاه میاندازد که البته پلیس آگاهی قزوین پرونده را پیگیری کرد و سرنخهایی به دست آورد و این افراد دستگیر شدند.
درباره جسد مثله شده خیابان ترکمنستان
ـــ درباره کشف جسد مثله شده در سطل زباله در یکی از محلههای تهران، این فرد افغانی بوده، ولی هنوز هویت وی مشخص نشده و تحقیقات همچنان ادامه دارد.
به گزارش «تابناک»، سخنرانان اصلی این کنفرانس که بیش از 100 نفر از فعالان اروپایی و گروههای مردمی کشورهای عربی در آن شرکت داشتند، دکتر طارق رمضان و دکتر محمد المفتاح بودند.
دکتر طارق رمضان
بنابر این گزارش، طارق رمضان نوه حسن البنا بنیانگذار اخوان المسلمین، استاد دانشگاه و اسلام شناس سوئیسی است. طارق رمضان در مباحثهها و مناظرات مربوط به اسلام در غرب و جهان نقشی فعال دارد. او در آثارش بر قابلیت و اهمیت تطبیق فرهنگ اسلامی با ارزشهای مدرن تأکید نموده و مشارکت مسلمانان را در جوامع دموکراتیک تشویق میکند.
هفتهنامه «تایم» وی را در سال ???? جزو یکصد تأثیرگذارترین شخصیتهای جهانی شناخته بود.
همچنین دکتر محمد المفتاح از جمله نویسندگان و فعالان تونسی است، وی سابقه مبارزه و زندان طولانی در زمان رژیم بن علی را نیز دارد.
دکتر طارق رمضان با اشاره به تلاش غرب برای کنترل انقلابهای عربی درباره روابط رژیم صهیونیستی با مصر پس از مبارک گفت: نتانیاهو و غرب از مصر مبارک حمایت میکردند و مصر به نوعی شریک بزرگ رژیم صهیونیستی بود که وضعیت غزه یکی از نمونههای آن است، اما به نظر من هماکنون روابط مصر با رژیم صهیونیستی به نوعی در قالب روابط کلیه کشورهای عربی آزاد شده با آن رژیم تعریف میشود.
وی افزود: در واقع رژیم صهیونیستی بزرگترین شریک خود را از دست داده و در حال حاضر به شدت از دمکراسی و آزادی کشورهای عربی ترسان است.
دکتر محمد المفتاح
رمضان ادامه داد: اما بگذارید از بحرین صحبت کنیم، چرا آمریکا از سقوط بشار اسد حمایت میکند، ولی درباره بحرین سکوت کرده است و میگوید اختلاف داخلی شیعه و سنی است؟ غرب باید به این پرسش پاسخ دهد که دمکراسی و آزادی از نظر غرب چیست؟ باید پاسخ دهد چرا از حکومت فاسد مبارک حمایت میکرد؟ حکومتی که 70 درصد از قراردادهای بزرگ آن متعلق به پسر مبارک بود.
وی گفت: این یک پاسخ ساده دارد؛ منافع اقتصادی و امنیت رژیم صهیونیستی. منافع نفتی و اقتصادی غرب در این است که به ظاهر از لیبی حمایت نموده و لشگرکشی نماید ولی وقتی موضوع به بحرین میرسد منافع نفتی آنها در گرو سکوت در برابر این وقایع است.
طارق رمضان در ادامه در پاسخ به این ادعا که اسلام در برابر مردمسالاری قرار دارد، گفت: چرا غرب دمکراسی را برای خود خلاصه کرده است؟ مسلمانان میخواهند حکومت دمکرات بر اساس عقاید خود ایجاد کنند. غرب فریاد میکشد؛ اما باید به آن پاسخ داد: این حکومت خودشان است، چطور تاثیر مسحیت را در قوانین خود نادیده میگیرید؟
وی افزود: مردم کشورهای اسلامی با اسلام زندگی میکنند؛ چرا نباید قوانین اسلامی حاکم باشد؟ چرا غرب در برابر حکومتهای پادشاهی نفتی سکوت میکند، ولی دمکراسی اسلامی را خطر جدی میداند؟ دمکراسی غربی مشکلات و بحرانهای خود را دارد؛ نمونه آن وضعیت هم اکنون ایتالیا است. به نظر من اسلام زمان و مکان ندارد و تا الان هم کارایی خود را حفظ کرده است.
همچنین دکتر مفتاح به بر شماری دلایل انقلاب و دگرگونی سیاسی تونس پرداخته و به دلایلی از جمله وجود محدودیتهای مذهبی و سیاسی، وجود یک طبقه خاص نزدیک به بن علی و فساد اقتصادی خاندان او اشاره نمود.
وی همچنین با تاکید به این موضوع که بن علی یک حکومت پلیسی مورد حمایت امریکا و غرب بوده افزود: قبل از انقلاب بسیاری از کشورهای غربی برای حمایت از شرکتها و منافع اقتصادیشان از دیکتاتوری بن علی حمایت میکردند که حمایت مستقیم سارکوزی از بن علی از آن جمله است. کشورهای غربی میگفتند که تونس یک کشور مدرن با سیستم سیاسی و اقتصادی مدرن است، در حالی که در دوران بن علی سی هزار نفر به دلایل سیاسی در زندانها به سر میبردند.
مفتاح ادامه داد: نمونه دیگر شرکتهای آمریکایی هستند که بسیاری از سیاستمداران آمریکایی در آن شریک هستند که هم سلاح به دیکتاتورها میفروختند و هم از آنها حمایت میکردند.
وی در پایان گفت: همین کشورهای غربی هم اکنون تبلیغ میکنند و دنیا را از روی کار آمدن اسلامگرایان میترسانند؛ در حالی که قبلا از حکومتهای به شدت فاسد حمایت میکردند و حالا هم اگر اسلامگرایان روی کار بیایند، مطمئنا تحریمهای سنگینی علیهشان اعمال خواهند کرد، مانند آنچه با حماس کردند.
قالب وبلاگ : قالب وبلاگ |