عنوان: افزایش سن ازدواج در میان جوانان به خصوص دختران معضلات فرهنگی و اجتماعی متعددی را برای جامعه به همراه دارد.
زینبپور راد کارشناس ارشد مددکاری با بیان این مطلب به باشگاه خبرنگاران گفت: افزایش رشد تحصیلاتی دختران نسبت به پسران با توجه به آمار قبولی آنان در کنکور دانشگاهها، افزایش میزان اشتغال به کار و بالا رفتن توان اقتصادی دختران موجب شده تا انگیزه کمتری به ازدواج داشته و در نتیجه باعث بالا رفتن توقعات در میان این قشر از جامعه شود.
وی افزود: اعتیاد، بیبند و باریهای اخلاقی، همسر آزاری و روابط سرد از دیگر عواملی است که رغبت دختران را نسبت به ازدواج کاهش داده و در نتیجه سن ازدواج در جامعه رو به افزایش است.
این مددکار اشاره کرد: نداشتن شغل مناسب برای پسران، نداشتن مسکن، همچنین از بین رفتن برخی ارزشهای معنوی و نیز برخی رسوم و سنتها سبب شده تا نه تنها سن ازدواج در میان جوانان به خصوص دختران بالا رود بلکه استحکام زندگی خانوادگی نیز سست شود.
پورراد به راه کارهایی برای حل این معضل اشاره کرد و گفت: دولت میتواند با یک برنامه ریزی مناسب و نیز فرهنگ سازی از نهاد خانواده تا حدود زیادی این معضل را مرتفع کند همچنین آگاه سازی و اطلاع رسانی و نیز مشاورههای خانوادگی و فردی در این امر تاثیر بسزایی به روند استحکام زندگیها و سوق میل جوانان به خصوص دختران به سمت ازدواج بیتاثیر نخواهد بود.
قالب وبلاگ : قالب وبلاگ |