سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طواف دل

موسیقی زیرزمینی در ایران شیوع وافر و خزنده ای داشته و "موسیقی متال" که نوع خطرناک و شایعی از موسیقی زیرزمینی است؛ همه بار ترویج شیطان پرستی را بر دوش دارد و "مرزهای شیطانپرستی" را می گشاید.

در سایه غفلت مسولان و دستگاه های فرهنگی کشور موسیقی زیرزمینی، به رشد خطرناکی در کشور دست یافته، و گروه های موسیقی شیطان پرستی با سو استفاده از این غفلت، به ترویج عقاید ضاله شیطان پرستی می پردازند.

این موضوع تا آنجا پیش رفته است که این گروه ها با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد و نهادهای فرهنگی دانشگاه ها، کنسرت هایی را در دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه تهران و اصفهان داشته اند.
موسیقی زیرزمینی در دهه هشتاد شمسی شیوع وافر و خزنده ای را در ایران داشت. این نوع موسیقی، بازتاب مسخ فرهنگی جامعه است و فریاد نسلی است که این سالها به اسارت فرهنگی غرب در آمده اند.
در حقیقت "موسیقی متال" که نوع خطرناک و شایعی از موسیقی زیرزمینی در ایران است؛ همه ی بار ترویج شیطان پرستی را به یکباره بر دوش دارد و می توان گفت هرجایی که موسیقی متال شایع باشد؛ "مرزهای جغرافیایی شیطانپرستی" تا آنجا گسترده شده است.
به دلیل نسبت نزدیکی که میان موسیقی متال و شیطان پرستی وجود دارد؛ این موسیقی درد فقدان حضور خدا در جامعه را تسکین می بخشد.

موسیقی زیر زمینی در ایران
طبق بررسی های رسمی 87 گروه موسیقی زیرزمینی با 133 خواننده در ایران شناسایی شده است.
موسیقی زیرزمینی در ایران، متناسب با شیوع پدیده های غالب فرهنگی در دهه های گذشته آمریکا، همان راه را با اندکی تاخیر طی نموده است. پدیده های فرهنگی و اجتماعی هیپی (دهه 70) ، پانک (دهه 80) ، رپ (دهه 90) و نهایتا سیطنیسم یا شیطان پرستی در دهه اخیر، بروز پیدا کردند.
جریان موسیقی زیرزمینی و یا آندرگراند، بیش از آنکه به جریان موسیقی بازار و موسیقی پرمخاطب روز وابسته باشد با جریانات هنری-فرهنگی در دل شهر های بزرگ تنیده شده است .
موسیقی زیرزمینی ، موسیقی واحدی نیست و سبک های متعددی را دربر می گیرد که هر کدام از انواع آن هدف مشخصی دارند.

موسیقی متال
موسیقی متال که ریشه در سبکهای راک و بلوز دارد از حدود سال 1960 در آمریکا و انگلیس شکل گرفت.
مهمترین شاخصه سبک متال موضوع شیطان‌پرستی است که هم در تصاویر و لوگوهای مربوط به این گروهها قابل رؤیت است و هم در اشعار ضدّ خدایی و مبتذل آنها.
روابط غیرعادی جنسی، فحشا و بی‌بندوباری، میگساری و خشونت، توهین به مقدسات، استفاده از مواد مخدر صنعتی و استفاده بی حد و حصر از هرچیز که انسان را از حالت طبیعی خارج می‌کند؛ از دیگر مسائل مطرح در گروههای فعال در این سبک است که این مشخصات همگی در گروه های متال ایرانی به چشم می خورد.
خشونت موجود در این موسیقی و محتوای ضدّ الهی آن گاهاً منجر به آتش زدن کلیساها و دیگر اماکن مقدس در کشورهای غربی شده است.
انتظار می‌رود در سالهای آینده اثرات منفی این جریان با شدّت بسیار بیشتری در جامعه ایران مشاهده شود.
این گونه از موسیقی در حقیقت از هنر مدرن و فرهنگ جاری بر روزگار مدرن و پست مدرن به یادگار مانده است و با انارشیسم فرهنگی در غرب پیوند خورده است.
موسیقی متال شاخه های متعددی از جمله ، ترادیشنال متال، ثرش متال، پاور متال، دث متال، بلک متال و اسلایر را دارد.
اسلایر slayer به معنی قاتل نام گروهی آمریکایی به سبک موسیقی متال است که با پخش آلبوم "حکمفرمایی در خون" مشهور شد. ریتم موسیقی گروه بسیار سریع و صدای خواننده خش‌دار و فریادگونه است. که در ایران چند گروه با همین نام فعالند.
دِث متال (Death Metal) یکی دیگر از سبک های متال است. موسیقی ای که سعی برنشان دادن جنبه های پوچی ، مرگ، درد و رنج دارد. در این سبک، اشعار تاثیرگذار با صدای بلند و جیغ گونه و خشن ادا می شود. سه آلبوم "فرمانروایی در خون" و "جیغ خون لخته شده" آلبوم‌هایی بودند که این سبک جدید را به هواداران متال معرفی کردند. به خاطر مشخصات منحصر به فرد خود، دِث متال هنوز هم پرطرفدار و در حال گسترش و پیشرفت است. گروه‌هایی که در این سبک فعّال بوده‌اند و هستند بی‌شمارند.

درباره گروه اس دی اس SDS
گروه اس دی اس (SDS) که به سبک دث متال (Death Metal) از زیر شاخه های موسیقی متال فعالیت می کند؛ در فروردین 1383 در ایران تاسیس شد .

هدف از تشکیل SDS پر کردن خلاء موجود در موسیقی متال ایران در زمینه وجود یک گروه با قابلیت نوازندگی و آهنگسازی بسیار بالا و همچنین فعالیت در صحنه و بازار موسیقی زیرزمینی ایران و جهان عنوان شده است.

اعضای گروه پس از تاسیس SDS اقدام به بازنوازی تعدادی از آهنگهای مهم و مورد علاقه خود از گروه های معتبر دث متال Death Metal مانند دیساید و اسلایر و… نمودند .

فهرست اجرای اسلایر در ایران توسط این گروه
اولین اجرا تالار اندیشه اصفهان مهر 83
دانشگاه شیراز سال 83
دانشگاه صنعتی، بهمن 83
باشگاه ارامنه 84
دانشگاه تهران تالار فردوسی/دانشکده ادبیات آذر 85
دانشگاه تهران تالار ابن سینا/ جشنواره راک یا همایش یوسف اسلام (فستیوال گروه ها) دی 85
تالار خانه معلم تهران اسفند 85
و...

اجرای قطعات متال این گروه بصورت زنده، با ترغیب تهیه کنندگان برنامه های موسیقی صورت گرفت و به دلیل وجود مطالبه ی طرفداران متال و همکاری ویژه مسوولان فرهنگی کشور، گروه SDS اولین اجرای زنده رسمی خود را بنام Rise Of Brutality در تاریخ 16،17و18 مهر83 دراصفهان و در مکان تالار اندیشه نمود که با موفقیت و استقبال ویژه دوستداران متال اصفهان روبه رو شد.
  پوستر تبلیغاتی اجرای این گروه در دانشگاه تهران

   دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گروه SDS بلافاصله پس از اجرای خود در اصفهان اقدام به برگذاری کنسرت جدید خود در تهران با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد نمود.
پس از چندین اجرای زنده و رسمی علاوه بر ادامه برنامه کنسرتهای زنده، اقدام به تهیه و تدارک اولین آلبوم رسمی گروه نمودند که بصورت رسمی روانه بازار شد .

یکی از اعضای گروه در این خصوص می گوید: بعد از مدتها سکوت در صحنه متال ما بلاخره موفق شدیم این سکوت مرگبار را بشکنیم . این کنسرت تنها نمایش گوشه ای از قدرت و مهارت SDS برای معرفی سبک Death Metal به هواداران می باشد .
وی در ادامه می گوید: ما بر روی موسیقی دست گذاشتیم و موفق شدیم. بالاخره یکی باید این کار را می کرد. با فعالیت ها و اجرا های ما گروه های متال در ایران جان گرفتند. 

 

این روزها این گروه و گروه های مشابه بصورت علنی در محیط های آموزشی و فرهنگی از دانشگاه ها گرفته تا فرهنگسراها مشغول اجرای برنامه می باشند و همچنین آلبوم این گروه ها به راحتی در بازار مشاهده می شود.
از آنجا که روحیه تنوع طلبی در مخاطبان موسیقی متغیری است که بقای موسیقی زیرزمینی را تضمین می کند؛ این روزها موسیقی رپ رفته رفته جای خود را به موسیقی متال با محتوای شیطان پرستی خواهد داد و از این حیث بیش از پیش محتاج توجه مسوولان فرهنگی کشور است.


نوشته شده در پنج شنبه 90/2/8ساعت 1:57 عصر توسط دلدار نظرات ( ) | |


قالب وبلاگ : قالب وبلاگ